«
»
FacebookGoogle+

Камата прободе Мария Захарова в сърцето!

Камата прободе Мария Захарова в сърцето!


Камата прободе Мария Захарова в сърцето + СНИМКИ !

Както писаха от Марица днес Благой Георгиев и Христо Стойчков с подаръци за Мария Захарова!


Български популярни личности градят мостове с Русия и благодарение на „Медия Мост България“ и Борис Анзов техните подаръци достигнаха до лицето на Червеният дворец!

Христо Стоичков подари топка с надпис „С много обич на госпожа Захарова” на говорителката на външно министерство на Русия в деня на руската дипломация. Копие на златната топка Камата подари и на руския президент Путин.

Българският бивш капитан на националния отбор Благой Георгиев пък поднесе своята последна футболна златна фланелка на госпожа Захарова преди минути на брифинг в Москва.

Топката и фланелката бяха подарени от българския журналист Борис Анзов, кореспондент на „Медия Мост” в Москва, който се опитва да строи културни мостове между народите чрез своята медия.

 

За Булпресс специално бяха изпратени снимки от Москва от Борис Анзов, който е акредитиран наш кореспондент!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!