«
»
FacebookGoogle+

Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!

Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!


Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!
БСП: Ще се борим хората да гласуват свободно !

Изразът „морална победа“ от речника на #БСП вече е отпаднал.
Ние загубихме тези избори по начина и по системата, по която те се провеждат. Ако трябва да говорим за Вълчи дол, там говорим освен за икономическите интереси и за една коалиция между ГЕРБ, „Патриоти” и ДПС. Една тройна коалиция, която не знам как се вписва в морала на Валери Симеонов и на „Патриотите” за участие с ДПС.

Схемата на ГЕРБ е елемент от изборите. Имаме една партия, която особено в по-малките общини, буквално се е сляла с властта.
Усетих го на собствен гръб. Ако Вие имате желание на следващите избори просто да Ви поканя да видите как се провежда предизборна кампания в населено място под 3-4 хиляди души.

Когато имаме морално деградирал кмет, но той продължава да бъде основният работодател, картофопроизводител и как надниците от 20 лева скачат на 50. Не защото картофите тази година са по-скъпи, а защото изборите са свързани с ваденето на картофи.
Единственото нещо, за което #БСП ще работи, е да даде правото на хората да гласуват свободно.

Източник: facebook.com

Ние от Bulpress публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция bulpress

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

1 comment

  1. Roslyn Ballard Reply

    great points altogether, you simply gained a brand new reader. What would you recommend about your post that you made a few days ago? Any positive?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *