«
»
FacebookGoogle+

Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!

Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!


Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!
БСП: Ще се борим хората да гласуват свободно !

Изразът „морална победа“ от речника на #БСП вече е отпаднал.
Ние загубихме тези избори по начина и по системата, по която те се провеждат. Ако трябва да говорим за Вълчи дол, там говорим освен за икономическите интереси и за една коалиция между ГЕРБ, „Патриоти” и ДПС. Една тройна коалиция, която не знам как се вписва в морала на Валери Симеонов и на „Патриотите” за участие с ДПС.


Схемата на ГЕРБ е елемент от изборите. Имаме една партия, която особено в по-малките общини, буквално се е сляла с властта.
Усетих го на собствен гръб. Ако Вие имате желание на следващите избори просто да Ви поканя да видите как се провежда предизборна кампания в населено място под 3-4 хиляди души.

Когато имаме морално деградирал кмет, но той продължава да бъде основният работодател, картофопроизводител и как надниците от 20 лева скачат на 50. Не защото картофите тази година са по-скъпи, а защото изборите са свързани с ваденето на картофи.
Единственото нещо, за което #БСП ще работи, е да даде правото на хората да гласуват свободно.

Източник: facebook.com

Ние от Bulpress публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция bulpress

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

1 comment

  1. Roslyn Ballard Reply

    great points altogether, you simply gained a brand new reader. What would you recommend about your post that you made a few days ago? Any positive?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!