«
»
FacebookGoogle+

Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!


Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!


Кирил Добрев: Вижте как патриотите и ДПС имат общ кандидат!
БСП: Ще се борим хората да гласуват свободно !


Изразът „морална победа“ от речника на #БСП вече е отпаднал.
Ние загубихме тези избори по начина и по системата, по която те се провеждат. Ако трябва да говорим за Вълчи дол, там говорим освен за икономическите интереси и за една коалиция между ГЕРБ, „Патриоти” и ДПС. Една тройна коалиция, която не знам как се вписва в морала на Валери Симеонов и на „Патриотите” за участие с ДПС.

Схемата на ГЕРБ е елемент от изборите. Имаме една партия, която особено в по-малките общини, буквално се е сляла с властта.
Усетих го на собствен гръб. Ако Вие имате желание на следващите избори просто да Ви поканя да видите как се провежда предизборна кампания в населено място под 3-4 хиляди души.

Когато имаме морално деградирал кмет, но той продължава да бъде основният работодател, картофопроизводител и как надниците от 20 лева скачат на 50. Не защото картофите тази година са по-скъпи, а защото изборите са свързани с ваденето на картофи.
Единственото нещо, за което #БСП ще работи, е да даде правото на хората да гласуват свободно.

Източник: facebook.com

Ние от Bulpress публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция bulpress

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *