FacebookGoogle+

Кирил Добрев: В държавата на кризите, единствения шанс е БСП

Кирил Добрев: БСП направи сериозен пробив, а Станишев познава пътя само надолу

Трябва да бъдем инициатори, не просто коментатори

„БСП може да се справи с кризите в държавата, но само ако е единна. Няма как да имаш проблеми вътре, а да разрешаваш тези навън.“.


Това заяви в Дупница зам.-председателят на БСП Кирил Добрев на среща с членове на левицата. По думите му партията е излязла от комата, но днес задачата е да се консолидира, да изгражда мостове.

„Винаги левите партии са били най-прогресивни, БСП трябва да бъде онази платформа, на която да се качат всички онези, които искат промяна на сегашното управление.

Не е достатъчно да кажем, че Борисов трябва да си отиде, трябва да бъдем инициатори, не просто коментатори колко е зле положението сега. Когато има кауза, припознаването от обществото не закъснява.

Политиката е екипна работа и да, ако искаш да стигнеш бързо, тръгваш сам, но ако искаме да стигнем далече, трябва да сме заедно”, каза още Добрев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!