FacebookGoogle+

Кирил Добрев: Начело с Елена Йончева тръгваме към победа на евроизборите

Кирил Добрев: Начело с Елена Йончева тръгваме към победа на евроизборите

Кирил Добрев:
„Начело с Елена Йончева тръгваме към победа на предстоящите евроизбори“.


Това заяви пред медиите зам.-председателят на БСП Кирил Добрев след проведеното днес заседание на Националния съвет на партията.
„Изключително интересен, напрегнат и плодотворен пленум на НС на БСП. Проведохмме 4-часова дисуксия, БСП е единствената партия, в която се провеждат такива дискусии. Останалите партии си назначават водачите – при нас това стана след оживена дискусия и демократично тайно гласуване“, обясни той.

Кирил Добрев подчерта, че 172-ма човека са участвали в гласуването за водач на листата на БСП – 95 подкрепили Елена Йончева, 75 – кандидатурата на Сергей Станишев, а 2-ма души не са излъчили фаворит.
Добрев подчерта, че днес е гласувано единствено и само за водач на листата. На следващо заседание на НС ще бъде поредена цялата листа.
Източник: offnews.bg

Сергей Станишев бе наказан и това е 12 загуба за него, а точно това е и числото на рицарите на кръглата маса, но днес рицарите, които седят на масата съдбите им са други и сметките на червените кукловоди се оказаха грешни! Новата визия на БСП е във вход и възходът на столетницата предстои! Както се казва „със стари такива нов бардак не се прави“!


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!