Кирил Добрев показа паралелната държава на ГЕРБ как работи !

Кирил Добрев показа паралелната държава на ГЕРБ как работи !


Кирил Добрев: Фирма „Аркус“ на Бенчев охранява пристанището и митницата в Бургас
Не БСП му е дала тези обществени поръчки, каза заместникът на Нинова

БСП контраатакува и обвини индиректно ГЕРБ за ортаклък с бизнесмена Бенчо Бенчев и неговата охранителна фирма „Аркус сигурност“, свързана и с Митьо Очите. Той е бил консултант в нея. Въпросната фирма охранява училища, пристанището в Бургас и митницата по твърдението на зам.-председателя на партията Кирил Добрев.
„Ако фирмата „Аркус сигурност“, която е основен доход на Митьо Очите, защото той вече не е водеща фигура, от няколко дена той е функция на Бенчо, а пък през цялото време говорихме за Очите, та тази форма охранява НОИ-Бургас с обществена поръчка. Охранява Митниците. И то прави денонощна охрана в Бургас на пристанището и в Ямбол“, заяви заместник-председателят на БСП.

„През цялото време продължава да охранява социални обекти – в община Айтос, училища, старчески домове, даже дом за младежи“, продължи да изрежда той още институции, охранявани от Очите и Бенчев.

„Ако вземем, че се занимава с нерегламентиран бизнес, когато охраняваш пристанището, и охраняваш и училища, ти направо си затваряш целия бизнес – от входа до консумацията.
И питайте кой е дал тези обществени поръчки на тази фирма. Със сигурност не ги е дала БСП“, отсече той, като допълни, че при него се намират всички документи.

Добрев обяви гущера на ГЕРБ направо за варан и заключи, че след мутрите в началото на 90-те по морето, родното Черноморие продължава да се управлява от същите хора 25 г. по-късно и 11 години след членството ни в ЕС.
Източник: kanal3.bg

Колко елегантно Кирил Добрев намекна за ”11 години след членството ни в ЕС”, а нима това не е епохата на Бойко Борисов !
Нека бъдем реалисти, ако тази фирма няма протекции не би получила такива обекти и то на държавни институции със статут на високо ниво на стратегическа важност !
Това е поредният пример, в който  държавата в лицето на Борисов се бори с паралелната такава зад която е пак Борисов !
Въпросът е кой върна темата за паралелната държава и мафията, ако не е Цветанов, кой е къртицата в ГЕРБ?
БСП е напълно обновена и с нова визия, а ГЕРБ са си със старата визия по модела СИК, това е на практика!
Коментарът си остава на Булпресс, а догатките на Вас !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!