FacebookGoogle+

Конгреса за мир в Сочи +ВИДЕО

Конгреса за мир в Сочи +ВИДЕО


Bulpress представя на живо конгреса за мир в Сочи+ВИДЕО

Над 1500 делегата днес бяха на конгреса за мир в Сочи! Поканените бяха над 1600!
Голяма част от тях снощи са пристигнали за участват на форумът за МИР в Сочи!


Русия прави опити да събере всички лидери на фракции в Сирия за да им се даде едно ново начало да създадат своята конституция!
Владимир Путин призова всички да се обединят и да постигнат общо виждане за своето общо бъдеще ! Естествено не е лесно да събереш хора, които воюват помежду си повече от седем години !Конгреса за мир в Сочи

Сергей Лавров бе посрещнат в залата с аплодисменти и възторжени викове за възхвала на Русия !

Той благодари на Турция, Иран и ООН за това, че са подкрепили мирните преговори.
Русия, която подкрепя сирийския президент Башар Асад, и Турция, която поддържа опозицията, са част от т.нар. Астански процес заедно с Иран, чиято цел е да бъде наложено прекратяване на огъня в Сирия. За зла участ голяма част от опозиционните лидери напуснаха залата демонстративно, защото навсякъде били изложени символите и знамето на Сирийската Арабска държава !

Ето списъкът на групировките напуснали форумът !

На форумът бе и специалният пратеник на генералния секретар на ООН за Сирия Стафан де Мистура.


За всички Вас на живо от Сочи предава Борис Анзов и „Медия Мост България“, официален представител на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!