FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Без свобода на словото, няма истина

Корнелия Нинова: Без свобода на словото, няма истина
„Без свобода на словото, няма истина.

Днес отбелязваме 175 години от началото на българската журналистика – време, в което словото е градило и съхранявало българската идентичност, давало е светлина и път за развитие“.

Това заяви  лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод 175 години българска журналистика и 125 години журналистическо движение у нас.


Тя заяви, че през тези години много ярки личности – журналисти са защитавали свободата и са пазили словото.

„Днес мисията на журналистиката е да бъде в услуга на обществото, а не на силния на деня; да буди, а не да слугува; да респектира, а не да манипулира.   Честита годишнина, с пожелание за смелост и почтеност“, заключи Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!