Корнелия Нинова бе поканена на срещата на Президиума на Социалистическия Интернационал в Ню Йорк

Корнелия Нинова бе поканена на срещата на Президиума на Социалистическия Интернационал в Ню Йорк


Корнелия Нинова е поканена в качеството си на вицепрезидент на Социалистическия Интернационал да участва в срещата на Президиума на организацията с държавните и правителствени ръководители от политическото семейство на заседанието на Общото Събрание на ООН в Ню Йорк.
Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

За съжаление тя няма да може да вземе участие в разговорите тъй като на същата дата ще бъде домакин в София на предварително уговорена среща с всички европейски посланици.

Уважаеми господин Аяла, Скъпи Луис, Благодаря за поканата да участвам в срещата на Президиума на Социалистическия интернационал с държавните и правителствени ръководители от нашето политическо семейство на заседанието на Общото Събрание на ООН в Ню Йорк.
Оценявам високо важността на темите за ефективно гарантиране на мир, устойчивост и зачитане на правата на човека и основните свободи, настоящата международна обстановка и световните предизвикателства. За съжаление няма да мога да взема участие в заседанието и разговорите.

На същата дата – 27.09.2018 г., съм домакин в София на отдавна организирана моя среща с всички посланици на страните членки на Европейския съюз. На нея ще дискутираме предизвикателствата пред Европа в контекста на международните отношения и ще представя пред тях нашата визия за развитието на България и бъдещето на Европейския съюз.

Пожелавам на Вас и колегите ползотворни и успешни разговори и оставам в очакване на следващата ни среща.
Източник: novini.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!