FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: БСП стартира национална кампания „Солидарен Великден“

Корнелия Нинова: БСП стартира национална кампания "Солидарен Великден"

БСП стартира национална кампания „Солидарен Великден“ по  инициатива  на своя лидер Корнелия Нинова.

За кампанията са мобилизирани всички структури на партията в страната. В кампанията по места активно се включват и народните представители от парламентарната група.


„Нека в тези светли празници бъдем съпричастни към безработните, бедните, социално слабите, младите семейства и възрастните хора“, призова Нинова областните и общински съвети на партията.

„Благодаря ви, че сте активни, социално чувствителни и отговорни хора. Кампанията съчетава две инициативи- да се помогне на български производители, като се купят  продукти- родно производство и се дарят за празниците на семейства и домове за възрастни хора“, каза още тя.

Корнелия Нинова дари 10 000 козунака, партийните ръководства и членове по места закупуват други български стоки.

Десетки членове на партията по време на Великденските празници ще ги дарят в цялата страна с пожелание за здраве и  вяра.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!