«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Да бъдем съпричастни и солидарни с болката на хората и да им помогнем

Корнелия Нинова: Да бъдем съпричастни и солидарни с болката на хората и да им помогнем
„Традиционно идваме и помагаме на дом за сираци „Св. Николай“ на отец Иван в Нови Хан, не само по празниците“.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова. Тя обясни, че ПГ на „БСП за България“ е направила дарение на стойност 5000 лв, както и коледни подаръци за всички деца.

„Хубаво е преди празници да бъдем съпричастни и всеки, които има възможност, да помогне на някой слаб или човек в нужда.


Да бъдем солидарни към болката на тези, които са сами“, каза още Нинова.

Тя е на мнение, че би било хубаво това да се прави и през цялата година и подчерта, че депутатите от „БСП за България“ от София-област често идват тук и помагат.

„За празниците искам да пожелая на всички да бъдат здрави, да имат сили, да имат вяра, че следваща година ще е по-добра и да бъдат обичани“, каза още Корнелия Нинова след срещата с отец Иван.

Отец Иван благодари за направеното дарение и подкрепата.

Тази информация достига до вас благодарение на информационна агенция Булпресс

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!