FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Да се отложи влизането в сила на Закона за социалните услуги. Внасяме текстове от него в Конституционния съд.

Корнелия Нинова: Подкрепяме исканията на медицинските работници. Внасяме ги като закони
„Изслушахме министър Сачева. Решението на групата е да гласуваме за отлагане на влизането в сила на Закона за социалните услуги с 6 месеца.

Ще внесем отделни текстове от него в Конституционния съд, за да се произнесат дали  те противоречат на българската Конституция.

Това заяви председателят  на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в парламента.


Тя подчерта, че правителството не се е справило с  решенията и комуникацията  по този въпрос и това е породило  огромно обществено напрежение.

„Темата е изключително важна за българското семейство и българското дете“, завърши Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!