«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова за новите клубове на БСП

Корнелия Нинова за новите клубове на БСП
През последните близо два месеца над десет пъти откриваме или нов клуб на БСП, или обновен, в които приемаме нови членове на партията.

Днес това направихме в столичния квартал Люлин. Това е показателно, че дори когато сме в опозиция, хората ни вярват, че си вършим работата и идват нови съмишленици.

Лесно е, когато си в управление, да приемаш нови членове, но истинско, почтено и безкористно е, когато си в опозиция, да дойдат хората при теб. Това ни радва и се дължи на всеки един от хората в партията – че за година не отстъпихме от обещанията, които дадохме преди изборите.


Въпреки изкушенията и опитите да купят част от нас с постове, ние устояхме. За една година нашите депутати внесоха 31 закона в изпълнение на обещанията и на програмата ни. Това е една истинска алтернатива. Няма седмица да няма протест в страната. Не помня скоро да е имало толкова различни протести – на учители, лекари, полицаи, пожарникари, хора с увреждания, учени, еколози и др.

Това означава, че много големи групи от обществото не одобряват това, което се случва в страната. Затова сме призвани да отговорим на очакванията на хората. БСП подкрепя приоритетите на европредседателството, но не може да се оставят хората в страната на произвола на съдбата.

До началото на юли ще бъде свикано Национално съвещание. На него левицата ще представи проект за бъдещето и визия за България, който ще предложим за обществено обсъждане. Ще се търсят предложения и подкрепа от различни професионални организации, граждански структури и други партии по най-важните за страната въпроси.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!