«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Изворът на вашите несгоди е корупцията

Корнелия Нинова: Изворът на вашите несгоди е корупцията
Вчера приеха закон, според който корупцията не е престъпление

„В основата на всичките ви несгоди, е корупцията на България. Вече ви казах, че 10 млрд. лв. се крадат годишно.

Ето защо ви призоваваме на 17 януари, пред парламента, по време на вота на недоверие, за да поискаме оставката им най-вече заради корупцията. Вчера приеха закон за борба с корупцията, в който пише, че тя не е престъпление.“


Това каза пред протестиращите пред сградата на Министерския съвет лидерът на БСП Корнелия Нинова.  Тя отбеляза, че с приетия закон, управляващите  ще борят корупцията с глоби и проверка на декларации.

„Вчера приеха закон за борба с корупцията и орган, който ще се бори с тази корупция, но този орган те сами ще си назначават.

Това не е закон за борба с корупцията. Това е закон за защита на корупцията. Имитират пред вас борба с корупцията, за да могат скрито и зад гърба ви да продължават да крадат“- коментира Нинова.

Тя изтъкна, че този закон, както и ветото на президента Радев бяха подкрепени от гласовете на Марешки – човек, който е със свален имунитет, човек с няколко обвинения, човек, който търгува на тъмно с лекарства, вчера натисна копчето да спре лекарствата на онкоболните. „Укротиха Волен и си купиха Марешки. Марешки е златният пръст на правителството.

Днес Марешки управлява България. За това ли гласува българският народ – човек с обвинения, със свален имунитет да спасява правителството“- възмути се Корнелия Нинова. Според нея сега Бойко Борисов е зависим от Марешки, а не от българския народ.

Тази информация достига до вас благодарение на информационна агенция Булпресс

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!