FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Имаме в ръцете си най̵- силното оръжие- „Визия за България„ и „Визия за Европа„

Корнелия Нинова: Имаме в ръцете си най̵- силното оръжие- "Визия за България„ и "Визия за Европа„
Благодаря ви за изключително ползотворната дискусия днес. Още веднъж показахме, че сме истинската партия, в която се води разговор за политики, в която има мнения и свободни предложения.

Благодаря ви за резултата, вече имаме в ръцете си най̵ силното оръжие- „Визия за България„ и „Визия за Европа„. Наистина ни очаква много работа, защото трябва да стигне до всеки български дом, до повече български граждани.

Това е шансът ни нашето предложение да се превърне в новия обществен договор в България.


Това е шансът ни да съберем повече национална подкрепа и който и да управлява страната, да се съобразява с  този нов обществен договор. Сега това оръжие е във вашите ръце. Вярвам в силата ви, в енергията ви, знам че вие сте носителите на тази промяна.

Пожелавам ви на добър час. Поздрави на всички социалисти в страната. Предайте им енергията, вярата, решенията на нашия Конгрес. Предайте ги на колкото можете повече наши сънародници. Успех и победа на предстоящите избори.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!