«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Когато Борисов критикува БКП- да си гледа партийната книжка

Корнелия Нинова: Когато Борисов критикува БКП- да си гледа партийната книжка
Видях, че г-н Борисов на Министерски съвет е направил някои внушения.

Очевидно г-н Марковски го е научил вече как да говори така, че да не бъде осъждан. Защото не казва нищо конкретно- като имена, партии, но прави внушения. Или да казва конкретно- какво има предвид, или ще стане като с наркотрафикантите. Ще се наложи да го казва в прокуратурата.

Извън това, видях, че е направил поредните тежки внушения за БКП. За периода на взривяването на мандри и т.н.


Ако приеме един съвет, макар че не обичаме да си даваме съвети един на друг, но един съвет – когато говорят за БКП, г-н Борисов и най-близките му хора, да си извади партийната книжка от БКП и да си я сложат отляво.

Да си извади молбата за напускане от МВР, за да остане в БКП и да си я сложи отдясно. И да каже- кое тежи повече.

Ние, тримата участници в пресконференцията, с Крум Зарков и Вяра Емилова, не сме били членове на БКП, но като партия, сме дали реална оценка на това, което се е случвало в онзи период. Отчели сме постигнатото със строителството на България, хубавото, което е било направено, но сме отчели и грешките.

Само нашата партия е дала тази оценка. Те оценка за онзи период не са дали, държат си партийните книжки някъде. Сигурна съм, че ги пазят, но излизат и говорят срещу БКП. Те очевидно имат спомен от онова време.

Конгресът им го доказа, как е ставало по онова време. Много кандидати имаха за председател, хубаво състезание помежду им, много критични изказвания на обикновени членове на ГЕРБ, много смислена дискусия за демографската криза, за здравеопазването, шарено гласуване, имаше и против и въздържали се.

Един спомен за онова време, което днес г-н Борисов критикува.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!