FacebookGoogle+

Корнелия Нинова към жители на Ямбол: Кажете тревогите си. Тук съм да ви слушам и да ви предложа решения

Корнелия Нинова към жители на Ямбол: Кажете тревогите си. Тук съм да ви слушам и да ви предложа решения
„Гневът на хората не е платен“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Ямбол.

Тя изтъкна, че сигурно в залата има хора, които са недоволни от живота си, от функционирането на институциите, от здравната система, от равнището на образованието, сигурно има и хора, които са били на протеста или са готови да излязат и да кажат свободно мнение.

„Дори и днес чухме от управляващите за тези хора, които имат различно мнение, които не харесват това, което се случва днес, че са платени, че са превратаджии. Сигурна съм, че гневът ви не е платен“, каза  Нинова. По думите й управляващите са се свили в кабинетите, защото са се уплашили от силата на тези хора, които излязоха свободно на улицата.


Тя припомни, че вчера, за 6 часа, Борисов е заключил Симеонов и Сидеров да се разберат- как точно ще си разпределят постовете.  „Ние, за разлика от тях, сме тук, при вас, кажете тревогите си. Слушам ви- заедно да намерим решение на вашите проблеми и болки, да се хванем  и да се справим с тях“, каза председателят на БСП.

Нинова отбеляза, че  алтернатива винаги има и тя не е в това- една партия да си тръгне, друга да дойде. Тя е в коренната промяна на социално-икономическия модел на прехода. „Някои казват, че всички партии са еднакви, че ние, политиците, искаме само да се доберем до власт за себе си. Ако беше вярно за БСП, ние можехме още преди две години да се уредим с постове, с пари и да си живеем живота. Но какво щеше да стане с България?

Власт и опозиция, заедно на софрата,а народът гладен. Днес част от протестиращите искат два мандата депутат и край. Ние взехме в партията това болезнено решение преди две години. Въведохме три мандата за депутат, два мандата за председател и прекия му избор от всеки член на партията.

Отворихме си тежки вътрешни конфликти, но показахме че променяме себе си,за да имаме претенции, че ще променим и България.Ние не сме безгрешни, но сме различни“- каза Корнелия Нинова.

По време на срещата с граждани в Ямбол, в дискусията взеха участие  зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски, секретарите на групата Кристиан Вигенин и Ирена Анастасова, народният представител Николай Пенев, Атанас Зафиров – член на ИБ на НС на БСП, областният председател на БСП – Ямбол Митко Андонов и общинският Катя Георгиева, кметовете на Болярово и Тунджа – Христо Христов и Георги Георгиев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!