«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова в Монтана !

Корнелия Нинова в Монтана !


Корнелия Нинова в Монтана !

Освен, че днес се навършва годишнина от Септемврийското въстание през 1923 година – първото антифашистко въстание в света, което е било най-безпощадно потушено в гр.Монтана !
Днес всички социалисти са на посещение в града !
Двоен повод да положат цветя и венци, но и да се срещнат с членове и симпатизанти !
Днес в Монтана има кръгла маса за дискусия за кадровото състояние на партията!


В Монтана са Корнелия Нинова,  Калоян Паргов, Кирил Добрев, Димитър Дъбов, Валя Богданова, Калинка Николова както и Атанас Константи , Спас Константинов !
На кръглата маса ще бъдат поставени проблемите в областта както и причините за тях, ще има кадрови промени и ще се търсят решения !
Корнелия Нинова съчетава полезното с приятното както и тази паметна дата за антифашистите събира на едно място членове и симпатизанти, но и редиците на партията трябва да бъдат стегнати чисто по партизански – „партизан за бой се стяга“!

БСП не е само една идея, един дух и партия столетница, а БСП е и структури от хора, които трябва да бъдат поощрявани и мъмрени когато се налага !
БСП са хората и Нинова знае това, и затова е там да се среща с хората!

От: БУЛПРЕСС 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!