Корнелия Нинова награди победителите от велопохода „Бузлуджа – 2018“

Корнелия Нинова награди победителите от велопохода „Бузлуджа – 2018“
Председателят на БСП Корнелия Нинова, заедно с ръководството на левицата и нейни членове, поднесоха венци на паметника на връх Шипка

Лидерът на БСП Корнелия Нинова награди победителите от велопохода за купа „Бузлуджа -2018“. Състезателите бяха разделени на 4 категории.

От възрастова група „Юноши”, наградени от лидера на БСП Корнелия Нинова бяха: на трето място – Йордан Петров от Сливен, на второ – Преслав Балабанов от Несебър, а победител е Гавраил Стефанов от Габрово.

От „Мъже – елит” на трето място се класира Стефан Христов от Стара Загора, на второ – Петър Чавдаров  и победителят в категорията, който изкачи и първи историческия връх Шипка, беше Александър Алексиев. Той покори разстоянието само за 48 минути и 28 секунди, а лидерът на БСП Корнелия Нинова му връчи медал и парична награда.

Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев награди победителите от възрастова група „Мастърс до 50 години”. На трето място бе отличен Петър Дашев, на второ – Красен Киров, а на първо медалът бе връчен на Веселин Мичев от Габрово.

Лидерът на БСП награди и победителите от „Мастърс над 50 години”. На трето място бе отличен Иван Иванов, на второ – Манол Вравчев и победител в тази категория беше Добромир Минчев.

Най-младият велосипедист, изкачил връх Шипка, бе Стоян Шукулов. Той също получи награда от Корнелия Нинова.

Купата на името на Васил Дянков бе връчена на победителя в състезанието – 25 годишният Александър Алексиев от Мъглиж от съпругата на легендарния колоездач Стилияна Тихова.

Председателят на БСП Корнелия Нинова, заедно с ръководството на левицата и нейни членове, поднесоха венци на паметника на връх Шипка по повод 141 годишнина от боевете на върха.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!