«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова нарече опитомените патриоти парламентарни статисти!

Корнелия Нинова нарече опитомените патриоти парламентарни статисти!


Корнелия Нинова нарече опитомените патриоти парламентарни статисти!

Явно истинската коалиция е между ДПС и ГЕРБ, и така наречените патриоти са само за да осигурят нужният кворум за лобистките и угодните на правителството закони! Нинова пак показа топки като припомни на Борисов, че всеки път когато БСП напуснат парламента Борисов плаща цена като оставката на Главчев или на Валери Симеонов!
И така Изборите започнаха, а ГЕРБ се опитват пак да си скалъпят изборите по техният начин с манипулации и фалшификации!


От ГЕРБ пък отговориха на Нинова с пресконференция на която присъства и самият Борисов, които активно отсъства от процесите в страната! И така тонът на Нинова допада на народът, защото напоследък не останаха много мъже в политиката !
Изборите 2019 ще бъдат в стил „всичко или нищо“ за БСП, което на практика изолира всички, които са били на партийната хранилка около столетницата!

Борисов каза, че ще си почистват къщичката, но и Нинова трябва да покаже, че е добра къщовница и както умело върти политиката да покаже, че може да изчисти своята къщичка от паразити и всякакви престарели мебели!
Да видим дали Корнелия Нинова ще довърши новата Визия на БСП и цяла България!
Но едно е ясно, че тонът на строгата господарка се харесва на целият Български народ!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!