«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Националният съвет на БСП избра Елена Йончева за водач на европейската листа

Корнелия Нинова: Националният съвет на БСП избра Елена Йончева за водач на европейската листа

„Националният съвет на БСП избра Елена Йончева за водач на листата за европейските избори.

На изказаните съмнения за проведения избор ще отговря по два начина. Първият е технически – ако някой има жалби и съмнения, има партия, има контролни органи- да ги отнесе тук, а не да ги развява по телевизиите.


Вторият е – ако си търсиш оправдания за една загуба, може да намериш много обяснения.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията.

На въпрос дали и на кое място ще влезе Сергей Станишев в листата на БСП, Нинова отговри, че това ще реши Националният съвет на партията на заседание, което ще се проведе в първата половина на месец април, така както казват уставът и правилата за номиниране и подреждане на листата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!