FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Нашите кметове ще намалят местните данъци и такси

Корнелия Нинова: Нашите кметове ще намалят местните данъци и такси
Абсурд е общините в най-бедния Северозапад да са с най-високи данъци

„Общините в най-бедния Северозапад с най-високи данъци – това е абсурд. Нашите кметове ще намалят местните данъци и такси. Така ще се увеличи събираемостта – това ще облекчи хората, но и ще доведе до повече приходи в общините”.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Оряхово и Борован. По думите й Оряхово е общината, въвела най-висок данък МПС, а властта не се съобразява с бедността на хората. Нинова подкрепи кандидата за кмет на град Оряхово доктор Станка Пирянкова, както и кандидата на левицата в  Борован – Петър Станев. „Познавам ги като почтени, подготвени хора, които милеят за родните си места”, допълни Нинова.


Попитана за обещаното от правителството увеличение на пенсиите с 6% от юли догодина, Нинова отговори:

„Това увеличение отдавна е изядено от поскъпването на живота. Не увеличение от шест процента, а преизчисляване на всички пенсии е реалното решение за пенсионерите. БСП го е правила 2007 година и отново ще го направи”.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!