FacebookGoogle+

Корнелия Нинова на Тодоровден: Поздравявам ви, че почитате традициите! Честит празник на всички именици

Корнелия Нинова на Тодоровден: Поздравявам ви, че почитате традициите! Честит празник на всички именици

Председателят на БСП Корнелия Нинова откри конен турнир в с. Садовец, община Долни Дъбник.

„Госпожа Нинова, освен партиен лидер и мой началник, е любител на конния спорт и наш приятел. Самата тя язди в свободното си време и се грижи за един прекрасен кон”, заяви депутътът от „БСП за България“ Стефан Бурджев, организатор на турнира.


Корнелия Нинова честити празника на събралите се хора от област Плевен. „На този ден Св. Тодор отишъл при Бог да помоли по-бързо да дойде лятото и да стопли земята.

Пожелавам ви да има топлина и светлина в семействата и домовете ви. Поздравявам ви, че почитате традициите. Пожелавам на участниците в състезанието успех.

Конният спорт не е лесен. Той изисква постоянство, характер и любов към животните. Но той и дава много – учи на дисциплина и издръжливост. Поздравявам организаторите. Честит празник и на всички именици“, каза лидерът на БСП.

Корнелия Нинова се срещна с общинските ръководства на БСП в област Плевен, с които обсъди хода на отчетно-изборната кампания в партията.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!