«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Обединението на жените в БСП започваме национална кампания: „Жените срещу насилието”

Корнелия Нинова: Обединението на жените в БСП започваме национална кампания: „Жените срещу насилието”
Структурите на обединението из страната ще изготвят проекти, които ще бъдат финансирани от БСП

Инициатива „Жените срещу насилието” организира Обединението на жените-социалистки в БСП. Това стана ясно на среща на Обединението с участието на Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП подчерта, че тази инициатива трябва да се превърне в национална, защото зачестиха случаите на насилие в училище, по улиците; увеличават се случаите на битово насилие.


„Структурите на обединението из страната ще изготвят проекти, които ще бъдат финансирани от БСП”, допълни Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова представи пред жените- социалистки парламентарните инициативи, които БСП е предприела в Народнното събрание. „Всичко, което сме заявили от нашата програма, го изпълняваме като законодателна програма”, изтъкна тя.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!