«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова обяви тревога и всеобща мобилизация за общ фронт за честни избори

Корнелия Нинова обяви тревога и всеобща мобилизация за общ фронт за честни избори


Корнелия Нинова и БСП продължават разговори с граждански сдружения и политически партии за граждански и обществен натиск, за промяна на изборният кодекс, за правила, които ще гарантират честни и демократични избори! До тук гражданско сдружение „ДНЕС“ и Зелените се включиха в този общ фронт за честни избори!

Корнелия Нинова призова за честни избори и изчистване на мъртвите души от списъците!


По темата за двамата депутати от БСП защо са посетили изложение за Лов и Риболов Нинова бе доста елегантна в изказа си като заяви, че те ще върнат парите в НС, а що се касае за председателят на парламента Цвета Караянчева тя не е трябвало да подписва такава командировка, защото тя не е морална и оронва престижът на институцията !

Корнелия Нинова заяви, че посещението на изложение за Лов и Риболов с държавни пари с нищо не допринася за законите и страната ни!

Направи впечатление, че както винаги е облечена много елегантно както и елегантно даде храна за троловете да коментира кой и защо е бил в чужбина, и кой на кого подарък е донесъл от изложението по Лов и Риболов!

Едно е важното, че тече кампания за фронт за честни избори.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!