Корнелия Нинова: Политика не се прави в кабинетите

Корнелия Нинова: Политика не се прави в кабинетите
Всеки от нас да познава проблемите и в най-малкото село

След срещата с кметовете, ръководството на БСП поведе среща с координаторите на партията от цялата страна. 28 екипи на БСП обикалят 28 области на България.

„Искам всеки от нас да познава ежедневните проблеми и в най-малкото село,  и да предлага решения. Хората трябва да чувстват всеки ден, че сме до тях, а не само в предизборната кампания“, заяви Корнелия Нинова.

Тя заръча да бъде направена пълна картина на състоянието на общинските болници и училища.

„Болниците фалират, училищата се затварят. Хората напускат и цели региони се обезлюдяват. Трябва да намерим решения на този проблем“, категорична е Нинова.

Председателят на БСП заяви, че на всеки два месеца БСП ще прави национални срещи с кметове, координатори, общински съветници и ще внася предложения в парламента.

Според зам.-председателя на БСП Кирил Добрев синхронът между народните представители, кметовете и структурите на партията е абсолютно задължителен.

„Доверие не може да се спечели за един месец кампания, хората трябва да видят в нас първо коректен партньор и след това добри управленци“, каза още Добрев.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!