Корнелия Нинова представи „Визия за България“ пред посланици от ЕС

Корнелия Нинова представи "Визия за България" пред посланици от ЕС


Председателят на БСП запозна дипломатите с позициите и действията на БСП, като най-голяма опозиционна сила, с оглед на актуалната политическа ситуация в страната и в Европа.

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните-членки на ЕС, акредитирани в България, съобщиха от пресцентъра на партията.

Корнелия Нинова представи проекта на ‘’Визия за България“. Тя акцентира върху основните национални приоритети, залегнали във Визията – демографска криза, образование и наука, здравеопазване, развитие на икономиката, национална сигурност и борба с корупцията.

Корнелия Нинова запозна посланиците с позициите и действията на БСП, като най-голяма опозиционна сила, с оглед на актуалната политическа ситуация в страната и в Европа.

Обсъдени бяха актуални теми и въпроси от националния, европейския и международен дневен ред, сред които предизвикателствата пред които е изправен ЕС, мигрантската криза, развитие на енергетиката, приоритети във външната политика на България, свободата на словото и защита на човешките права.

От страна на БСП в срещата участваха още зам.- председателите на БСП Деница Златева и Кирил Добрев, зам.–председателите на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков и Георги Свиленски, както и секретарят на ПГ Кристиан Вигенин.

Източник: Епицентар.бг

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!