FacebookGoogle+

Корнелия Нинова представя алтернативния бюджет на БСП за 2019 г.

Корнелия Нинова представя алтернативния бюджет на БСП за 2019 г.
На 5.11. (понеделник) от 11:00 часа председателят на БСП Корнелия Нинова и експерти от левицата ще представят Алтернативния бюджет на партията за 2019 г.

Събитието ще се проведе в гранд-хотел „София“, зала „София“.

Това съобщиха от пресцентъра на „Позитано“ 20.


На публично обсъждане са поканени синдикати, работодателски, граждански и браншови организации, както и политически партии.

Социалистите предлагат плоския данък да отпадне – изживял е времето си. Според левицата е редно и да се повиши данъкът върху дивидентите.

Нинова вече представи основните параметри на червения алтернативен бюджет на пресконференция в централата на социалистите във вторник.

И тогава обеща разчетите на социалистите да бъдат подложени на обществено обсъждане. / epicenter.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!