«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова пред областните председатели на БСП: Визията ни за бъдещето на България трябва да стигне до всеки българин

Корнелия Нинова пред областните председатели на БСП: Визията ни за бъдещето на България трябва да стигне до всеки българин
Ръководството на БСП събра всички областни председатели, за да обсъдят подготовката за националното съвещание на 21 юли, на което ще се представи визията  за развитието на България.

„След 21- ви нашето виждане за пътя на България и българския народ, трябва да стигне до хората във вашите области и общини.

Нека всеки чуе, осмисли нашите и предложи своите идеи.


Правим много стегната организация за обсъждания в цялата страна. Всеки българин, готов да даде свои предложения в тази визия, е добре дошъл.

През септември ще обобщим дискусиите и ще подготвим окончателния вариант“, заяви Корнелия Нинова.

Областните председатели заявиха готовност да мобилизират структурите по места за представяне на алтернативата и търсене на обществена подкрепа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!