«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова продължава със срещите за честни избори

Корнелия Нинова продължава със срещите за честни избори

Корнелия Нинова:


Днес продължихме срещите с извънпарламенарни партии и граждански движения във връзка със създаването на общ фронт за честни и прозрачни избори. Със Съюз на патриотичните сили „Защита” имаме пълно съвпадение на идеите, на тезите и на начина, по който да се обединим, за да дадем гаранции, че изборите ще бъдат прозрачни, честни, по нови правила.

Кръгът от организации, с които БСП се среща, се разширява – това е третата среща, а около 20 организации вече заявиха желание също да се включат. Благодаря на организации, партии и хора, които застават до нас в една принципна и надпартийна битка срещу модела на прехода, срещу задкусилието в политиката, срещу договорките за партийни интереси, насочени срещу обществените такива. Затова сме навън – нашата цел е промяната – както на статуквото, така и на модела

Това публикува на стената си във фейсбук Корнелия Нинова!

Ние от Булпресс  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!