FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Промяната е близо. Поискайте я и тя ще стане реалност

Корнелия Нинова: Промяната е близо. Поискайте я и тя ще стане реалност
“ Здравей, София. Тук съм да подкрепя нашите кандидати за общински съветници, които са едно прекрасно съчетание от млади, енергични, опитни и мъдри софиянци, загрижени за бъдещето на нашият град. Те ще бъдат гарант за промяната в общинския съвет в София“.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на предизборна среща в София. Тя поясни, че сега е времето да се избира между задкулисието и прозрачното управление, между презастрояването и зелените площи,  между задръстените улици и съвременните паркинги, между надутите сметки на монополистите за вода и парно и справедливите и достъпни цени за хората.

„Това е избор между статукво и промяна. Мая Манолова е носителят на промяната, а нашите общински съветници са гарантът за промяна в общинския съвет. Промяната в София означава промяна на България“, допълни Нинова. Тя поздрави  всички кандидати на левицата в цялата страна :


Скъпи наши кандидати, вие направихте една прекрасна, усмихната, млада, позитивна кампания. Вие стигнахте до хиляди хора, разбрахте тяхната болка, споделихте проблемите им и им предложихте решения. Ние се гордеем с вас. Пожелаваме ви на добър час и победа в цялата страна!“ Корнелия Нинова  се обърна и към всички българи:

„Скъпи българи, освободете се от страха, вдигнете гордо глави. Вие сте свободни хора. Не се поддавайте на заплахи. Не се плашете от това, че ще ви освободят от работа, ако имате различно мнение.

Не властта назначава вас на работа, а вие нея. Не тя ви избира вас, а вие нея. Силата е във вас. Повярвайте в себе си. Промяната е близо, тя е възможна. Нека да я поискаме и тя ще стане реалност. На добър час. Победа за София, за България!“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!