FacebookGoogle+

Корнелия Нинова се срещна с посланика на Кралство Испания Н. Пр. Алехандро Поланко Мата

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова се срещна с посланика на Кралство Испания в България,  Н. Пр. г-н Алехандро Поланко Мата в централата на партията на „Позитано“ 20.

По време на срещата бяха обсъдени редица въпроси, свързани с настоящата политическа обстановка в страната, както и теми от дневния ред на Европейския съюз.


Корнелия Нинова и Н. Пр. г-н Мата бяха единодушни в оценката си за отличното ниво на отношенията между двете държави.

Лидерът на БСП посочи, че активното сътрудничество между България и Кралство Испания на ниво ЕС ще осигури по-ефективното провеждане на политиките в областта на кохезионната политика, социалния стълб, сигурност и други.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!