«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Събрахме главни редактори и журналисти на водещи медии

Корнелия Нинова: Събрахме главни редактори и журналисти на водещи медии

 

Корнелия Нинова : Събрахме главни редактори и журналисти на водещи медии на новогодишна среща. Обещах им година, пълна с интересни събития и им пожелавах здраве, професионализъм и сили да ги отразяват.


Казах им, че България има нужда от смела и непредубедена журналистика.

Пожелах им също да бъдат онези свободни хора със свободно перо, които ще ни я дадат.

Нека заедно пазим чистотата на българския език и красотата на българската поезия.

Подарих на журналистите книги- специални издания на български автори – “Подир сенките на облаците” на П. Яворов с предсмъртните му поправки и “На острова на блажените” на П. Славейков със седем гравюри на Любен Зидаров.

Това публикува Корнелия Нинова на стената си във Фейсбук!

Ние от Булпресс публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!