FacebookGoogle+

Корнелия Нинова в Хаджидимово: Винаги ще имате нашата подкрепа за земеделието

Корнелия Нинова в Хаджидимово: Винаги ще имате нашата подкрепа за земеделието

Тома Томов: Заедно сме по-силни от тези, които са против нас

„Когато бях ваш депутат, не ви предадох. Заедно минахме през много изпитания. Заедно се борихме да спасим поминъка ви. Правих го, защото бях убедена, че е добре за страната ни и за вашите семейства – да имате препитание. Затова съм и тук днес“. Това заяви в Хаджидимово лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите й хората от област Благоевград са я направили истински народен представител, като са й дали подкрепа за защитата на района. „БСП иска българска икономика и производство, българска храна на трапезата. Винаги може да разчитате на подкрепата ни за земеделието“, каза още Нинова. Тя допълни, че достойните доходи вървят с икономиката, а тя – с образованието – за фирмите да има кадри, а за младите – работа, за да останат в страната. Председателят на БСП припомни, че пътят към промяната е започнал миналата година с издигането на Румен Радев, който вече е президент. „С още по-голяма гордост го казвам днес, защото той спира концесията на летище „София“. Благодаря и се гордея, че Ви предложих за президент“, обърна се Нинова към държавния глава.


Тома Томов: Заедно сме по-силни от тези, които са против нас

„Заедно сме по-силни от тези, които са против нас“. Това заяви Тома Томов, водач на листата на „БСП за България“. Според него битката свършва на изборите и ще има невероятен тътен. „В преддверието сме на гневна и безпощадна българска пролет. Хората отхвърлят корумпираната и политическа класа. Хората негодуват, че децата им са в чужбина“, посочи той.

Велислава Дърева: Това не е битка за следващия парламент, а за България

„Тук съм, за да подкрепя Тома Томов и листата ни. В парламента трябва да има умни, почтени, честни, образовани, интелигентни хора. Това не е битка просто за следващия парламент, а за българската държава“.

Това заяви Велислава Дърева пред събралите се. Тя подчерта, че денят за размисъл е Благовещение. „Да направим така, че на изборите да чуем благата вест – победа“, призова тя.
Източник: bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!