FacebookGoogle+

Красивата прокурорка на Крим каза защо Киев е подготвил атентатите на полуострова

Красивата прокурорка на Крим каза защо Киев е подготвил атентатите на полуострова

Подготовката на терористичните актове е свързана с недоволството на Киев от големия брой украински туристи в Крим.

Това заяви пред „Лента ру” красивата прокурорка на републиката Наталия Поклонская.Според нея, политиците в Украйна отдавна си е поставила за цел по всячески начин да „разтурват мира в руски Крим, с тези действия те показаха истинското си лице”.


Поклонская е уверена, че бившите добри съседи са обявили „реална война против собствените си граждани в Донбас – убиват жени, деца и старци”. Затова е напълно допустимо тези гора да всеят смут и в мирния живот на полуострова.

Най-младият генерал в Русия заяви, че в момента Крим е най-популярното място за почивка сред украинците. Жителите на полуострова се отнасят към тях приятелски. Което, съдейки по всичко, не се нрави на властите на Украйна.
Източник: blitz.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!