«
»
FacebookGoogle+

Красимир Янков от БСП: Защо прокуратурата мълчи +ВИДЕО

Красимир Янков от БСП: Защо прокуратурата мълчи +ВИДЕО


Красимир Янков от БСП: Защо прокуратурата мълчи, ако няма доказателства, че Пеевски е носил пари на Цацаров? Шумните акции са за започната, а не свършена работа

Ако от прокуратурата смятат, че няма достатъчно доказателства по информацията, че Делян Пеевски лично е носил големи суми пари на главния прокурор Сотир Цацаров, нека да дадат изявление. Мълчанието е една от причините за недоверието на гражданите към работата им. Това коментира в еМисия България депутатът от БСП и член на Вътрешната комисия в парламента Красимир Янков.
„Акции на прокуратурата има заради обществения натиска.


Не искам да има шумни акции, а съобщения за осъдени лица. Очаквам българските институции да излизат със съобщения за свършена работа, а не за стартирала работа, това иска обществото“, заяви Янков по повод акцията в Община Септември днес.
„Няма да коментирам оставката на шефа на НСО, тя е доброволен акт, но призовавам институциите да се съсредоточат върху кандидатури с професионална компетентност съобразно задачите, свързани с обезпечаването на сигурността, тъй като ние сме председател на ЕС и е изключително важно това да се гарантира.

Има достатъчно служители с опит и сред тя трябва да бъде открит бъдещият началник“, допълни депутатът.х

Източник: bitelevision.com
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!