FacebookGoogle+

Красимир Янков иска оставката на Данаил Кирилов заради калпави закони+ ВИДЕО

Красимир Янков иска оставката на Данаил Кирилов заради калпави закони+ ВИДЕО


Социалистът Красимир Янков поиска оставката на председателя на правната комисия Данаил Кирилов заради поредната поправка в антикорупционното законодателство. Червеният депутат смята, че тази поредна промяна, скоростно внесена след приемането на закона, показва некомпетентност. Затова трябва да се носи отговорност, смята Янков.

Това е лошо законодателство, по мнението на социалиста. Подобно калпаво законодателство отблъсквало чуждестранните инвеститори. Освен това Янков атакува и че антикорупционната агенция имала агенти, които не могат да разкриват лицето си, а реално тя не е разследващ орган.


Очевидно този закон ви плаши, не се даде Данаил Кирилов. Въпросната промяна удължава срока за подаване на декларациите за конфликт на интереси до 8 юни.

Източник: news.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!