«
»
FacebookGoogle+

Красимир Янков: Само мирът и сътрудничеството може да гарантират сигурност

Красимир Янков


Красимир Янков: Само мирът и сътрудничеството може да гарантират сигурност.
Вижте какво публикува Красимир Янков на стената си във Фейсбук!
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Днес е Международният ден на политзатворниците, концлагеристите и пострадалите от фашизма и войните. Въпреки уроците на историята, войните продължават.


Време е светът да осмисли всичко онова, което е продукт на нашата цивилизация и да разбере, че само мирът и сътрудничеството може да гарантират сигурност за децата ни и съществуването на прекрасната ни планета.

Връзка към поста във Фейсбук!

Ние от Булпресс публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!