«
»
FacebookGoogle+

„Красна поляна” С ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова

„Красна поляна” С ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова


ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова

Уважаеми представители на медиите, В продължение на една година район „Красна поляна” в град София наброяващ 68 хиляди души – крещи, вика, протестира и се задушаваше в отрова ежедневно заради безхаберието на институциите!

Започнахме промяната заедно с Вас, но борбата ни продължава! За това Ви каним на 13 февруари в 19:00 часа, на бул. Мушанов и ул. Добротич, където, ще отбележим една година от началото на протестите в „Красна поляна“. На този безброен по ред за нас живущите в този район протест, всички присъстващи, ще подпишем ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова.

В нея ще поискаме рестарт на преговорите от миналата година и подновяване на диалога със столичния кмет Йорданка Фандъкова по темата “Селище на строителя”, чрез посредничеството на омбудсмана.
На тези срещи отново, ще настояваме за категоричен дневен ред от три точки:
1. Проект за решение на Столичен общински съвет, с който да се определи КРАЕН СРОК за премахване на общинския концлагер-гето “Виетнамски общежития!”

2. Календар на срещите с ръководството на СОС за очертаване на график-план според определения в решението според точка първа срок за поетапното освобождаване на “Селище на строителя” и пренастаняване в други жилища на общинските наематели, живущи на неговата територия.

3. План за усвояване на освободения от “Виетнамските общежития” терен съобразен напълно с волята и съгласието на живущите в район „Красна поляна“.
Ние живущите в „Красна поляна“ Ви благодарим искрено за подкрепата и безпристрастността, през тази една година, която отразявахте нашето справедливо недоволство!

На 13 февруари 19 часа, продължаваме напред! #ЗаКраснаПоляна
От: bulpress.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

2 comments

  1. Johnd805 Reply

    I really like your writing style, good information, regards for putting up eafeefcfgebg

  2. Smithd397 Reply

    I really like your writing style, fantastic information, thanks for putting up ekfekgeccekafcbk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *