«
»
FacebookGoogle+

„Красна поляна” С ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова

„Красна поляна” С ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова


ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова

Уважаеми представители на медиите, В продължение на една година район „Красна поляна” в град София наброяващ 68 хиляди души – крещи, вика, протестира и се задушаваше в отрова ежедневно заради безхаберието на институциите!


Започнахме промяната заедно с Вас, но борбата ни продължава! За това Ви каним на 13 февруари в 19:00 часа, на бул. Мушанов и ул. Добротич, където, ще отбележим една година от началото на протестите в „Красна поляна“. На този безброен по ред за нас живущите в този район протест, всички присъстващи, ще подпишем ПЕТИЦИЯ до омбудсмана Мая Манолова.

В нея ще поискаме рестарт на преговорите от миналата година и подновяване на диалога със столичния кмет Йорданка Фандъкова по темата “Селище на строителя”, чрез посредничеството на омбудсмана.
На тези срещи отново, ще настояваме за категоричен дневен ред от три точки:
1. Проект за решение на Столичен общински съвет, с който да се определи КРАЕН СРОК за премахване на общинския концлагер-гето “Виетнамски общежития!”

2. Календар на срещите с ръководството на СОС за очертаване на график-план според определения в решението според точка първа срок за поетапното освобождаване на “Селище на строителя” и пренастаняване в други жилища на общинските наематели, живущи на неговата територия.

3. План за усвояване на освободения от “Виетнамските общежития” терен съобразен напълно с волята и съгласието на живущите в район „Красна поляна“.
Ние живущите в „Красна поляна“ Ви благодарим искрено за подкрепата и безпристрастността, през тази една година, която отразявахте нашето справедливо недоволство!

На 13 февруари 19 часа, продължаваме напред! #ЗаКраснаПоляна
От: bulpress.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

2 comments

  1. Johnd805 Reply

    I really like your writing style, good information, regards for putting up eafeefcfgebg

  2. Smithd397 Reply

    I really like your writing style, fantastic information, thanks for putting up ekfekgeccekafcbk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!