FacebookGoogle+

Кремъл каза кога ще прекрати военната операция в Сирия

Кремъл каза кога ще прекрати военната операция в Сири

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков заяви в интервю за Би Би Си, че руските ВКС ще прекратят операцията в Сирия, когато постъпи съответната заповед от държавния глава и бъдат постигнати изцяло целите на операцията.

„Тогава, когато решението за това бъде взето от президента, Върховния главнокомандващ”, каза Песков, цитиран от Интерфакс.


Прессекретарят на президента също се съгласи, че времето за преодоляването на ситуацията в Сирия е все по-малко, макар че Русия е готова да се бори с терористите в страната.

Песков също каза, че за Москва е трудно да действа сама в условията на „дефицит на сътрудничество от партньорите”.
Източник: blitz.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!