«
»
FacebookGoogle+

Крум Зарков за Антикорупционният закон

Крум Зарков за Антикорупционният законПо-малко от месец, откакто влезе в сила Антикорупционният закон и в дневния ред на парламента са включени за обсъждане поправки към него.

На утрешното пленарно заседание ще бъде разгледан и Законът за обществените поръчки.

„Свидетели сме на поредното скорострелно законодателство.


Двата законопроекта, които току-що гласувахме да разглеждаме в зала, са внесени от народни представители едва на 19-и февруари.

По тях няма постъпило нито едно становище.

Вчера ги обсъждахме на комисия и те са доста проблематични“, заяви зам.-председателят на ПГ на #БСПзаБългария

 Крум Зарков/Krum Zarkov.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Скорострелно законодателство

По-малко от месец, откакто влезе в сила Антикорупционният закон и в дневния ред на парламента са включени за обсъждане поправки към него. На утрешното пленарно заседание ще бъде разгледан и Законът за обществените поръчки."Свидетели сме на поредното скорострелно законодателство. Двата законопроекта, които току-що гласувахме да разглеждаме в зала, са внесени от народни представители едва на 19-и февруари. По тях няма постъпило нито едно становище. Вчера ги обсъждахме на комисия и те са доста проблематични", заяви зам.-председателят на ПГ на #БСПзаБългария Крум Зарков/Krum Zarkov.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 22 февруари 2018 г.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!