FacebookGoogle+

Крум Зарков: Изказването на Цветанов е поредното упражнение в политическо интригантство

Крум Зарков: Изказването на Цветанов е поредното упражнение в политическо интригантство
Вместо да коментира изявленията на президента Радев, да коментира изявленията на коалиционния си партньор Волен Сидеров от Русия

„Изказването на Цветанов след КСНС е поредното упражнение в политическо интригантство  към президента. Надали някой сериозно може да си помисли, че това е вярно. За мен е жалко, защото отклонява вниманието от съществените теми“. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков пред журналисти в парламента.

Според него единственият човек, който поставя въпроса за ориентацията на България в геополитически аспект,  е самият Цветанов.


„Вместо да коментира изявленията на президента Радев, да коментира изявленията на коалиционния си партньор Волен Сидеров от Русия“, каза още народният представител.

Според него съдържателно позицията на Цветанов е трудно да бъде коментирана. „Президентството излезе с документи- както работен документ, така и финалният, който е приет. Всеки един може да прочете и да си направи сметка.

Това е умерена и нормална позиция“, допълни той. „Цветанов вече няколко пъти отправя неприкрити обвинения в държавна измяна. Трябва да внимава с речника си, защото това не са думи, които могат да се хвърлят на вятъра“, предупреди депутатът.

Зарков заяви, че БСП осъжда всяка употреба на химическо оръжие, така както го прави международното право. „Такава обаче трябва да бъде доказана и едностранните действия не помагат.

Апелираме към Съвета за сигурност и всички страни, ангажирани в конфликта, да поемат своите отговорности и спрат тази ужасяваща хуманитарна криза, която струва живота на вече 400 000 души“, каза още народният представител.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!