«
»
FacebookGoogle+

Крум Зарков към Младен Маринов: Каква е оценката ви за действията на полицията при задържането на журналисти в Радомир

Крум Зарков към Младен Маринов: Каква е оценката ви за действията на полицията при задържането на журналисти в Радомир
„Политическите оценки са ясни, време е обаче за конкретни отговори и ангажименти“.

Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков от парламентарната трибуна.

Той припомни, че преди няколко дни българската и международната преса гръмнаха със заглавия, че журналисти, които извършват разследвания по корупционни схеми, са задържани от полицията.


„Коментарите бяха два типа, от една страна- възможно ли е в страна от ЕС да се задържат журналисти и от друга- що за логика е това, гражданин да подаде сигнал за престъпление и да бъде задържан самият той“, каза още Зарков.

Той попита, какъв сигнал даваме, след като гражданите, които подават сигнали, са арестувани. Зарков припомни отговора на  МВР- че всичко се е случило заради „лошо комуникация.

„Каква е оценката на Младен Маринов за действията на полицията в Радомир и какво ще направи, за да предотврати подобни „лоши“ комуникации“, попита Крум Зарков.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!