«
»
FacebookGoogle+

Крум Зарков: Нямаме никакви притеснения от сигнала за „Цанков Камък”. Това е измислен скандал

Крум Зарков: Нямаме никакви притеснения от сигнала за „Цанков Камък”. Това е измислен скандал
Фактът, че вече се говори за ново управление, при изтекли едва 100 дни на правителството, е показателно за неговата работа

„Нямаме никакви притеснения от сигнала за „Цанков Камък”, защото нито БСП, нито лидерът на левицата Корнелия Нинова имат нещо общо с него. „Цанков камък” е бил изграждан по времето на няколко правителства – започва при НДСВ и завършва при Борисов. Тогава е имало много зам.-министри и от всички тях да извадиш едно точно определено име е доста некоректно и подло.”

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП лява България” Крум Зарков по Нова телевизия. Той обясни, че притесненията на левицата са свързани с факта, че управляващите потушават скандал с друг измислен скандал.


„Целта е да не се говори за едно, затова се измисля друго”, обясни Зарков. По думите му в сигнала на ГЕРБ няма нищо – няма имена, срещу кого е подаден, не се разбира и за какво е подаден. Това пролича от пресконференцията на ГЕРБ вчера”, каза зам.-председателят на ПГ на БСП.

„Първоначално се твърдеше, че чашката на язовира е напукана, впоследствие се разбра, че не е. Министърът на енергетиката, изпълнителният директор на НЕК, представители на местната власт обясниха, че няма подобно нещо”, подчерта Зарков.

Той обясни, че всъщност става дума за планов ремонт на ниска стойност. „В този смисъл твърденията, че има опасност за хората, които живеят в близост до съоръжението, се оказаха безпочвени”, обясни зам.-председателят на ПГ на БСП.

„Фактът, че вече се говори за ново управление, при изтекли едва 100 дни работа на правителството, е показателно за неговата работа”, каза в заключение Крум Зарков. / bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!