Крум Зарков: Няма да се регистрираме в НС, докато Валери Симеонов не подаде оставка

Крум Зарков: Няма да се регистрираме в НС, докато Валери Симеонов не подаде оставка
„Майките на децата с увреждания още са навън.

Тази палатка ни напомня, че не сме свършили работата си. Единственото, което се случи за последните месеци,  е че те добавиха още едно свое искане – оставката на Валери Симеонов.

Ние се солидаризираме с това искане и няма да се регистрираме в НС, докато не получим неговата оставка“ Това заяви пред медиите в парламента зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков.

Той изтъкна, че Валери Симеонов отговаря и за Държавната агенция за българите в чужбина, където  избухна поредният корупционен скандал.

„Твърде много се събра и е време той да отстъпи поста си“, категоричен бе социалистът. Крум Зарков коментира, че БСП настоява за дълбочинно разследване по случая с агенцията, не само на конкретните заподозрени, но и на всички техни политически връзки и евентуални покровителства.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!