Крум Зарков: Проблемите в коалицията, протестите по улиците водят до нестабилност на управляващите

Крум Зарков: Проблемите в коалицията, протестите по улиците водят до нестабилност на управляващите
Българският президент е защитил българския интерес

„Българският президент е защитил българския интерес. Има атаки за обратното, но аз  вярвам, че той го е защитил.” Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Крум Зарков по Нова телевизия по повод срещата на българският президент с руския патриарх.

Зарков обясни, че това е била среща между висш духовник на друга страна и президента. По думите му е станало  ясно какво казва патриархът и какво му отговаря президентът. „Това го каза и българската президентска институция, и Българската православна църква, чиито представители са били по време на срещата“, заяви Зарков.

„Президентът Румен Радев е избран с гласовете на над 2 милиона българи. Избран е по доста категоричен начин”, заяви Крум Зарков и допълни, че всички конспиративни теории са не само параноични, но и обидни за тези българи, които са гласували за него.

„Подкрепата за държавния глава не намалява, а расте.Трудно ми е да коментирам атаките от ГЕРБ срещу него, и тези на Цветан Цветанов, защото те започват да излизат от рационалното“, категоричен бе Зарков. Той припомни, че по време на цялата изборна кампания Румен Радев заявяваше, че ще бъде коректив на което и да е управление. И сега той е такъв.

„Проблемите в коалицията, протестите по улиците водят до нестабилност  на управляващата коалиция”, обясни Зарков причината де се атакува президентът Радев. Целта да е да се отмести общественото внимание от проблемите на хората.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!