«
»
FacebookGoogle+

Крум Зарков: Русе избра трима млади социалисти за депутати

Крум Зарков: Русе избра трима млади социалисти за депутати
Крум Зарков: 27% от гласувалите в крайдунавския град са се доверили на БСП

„Резултатът на БСП за Русе на тези избори е най-добрият на партията за областта от 2005 година. БСП е получила над 28 000 гласа, което е повече от 27% от общия брой на гласувалите на вота.

Така БСП не само потвърждава, но и повишава с повече от 2000 гласа резултата от първия тур на президентските избори, а спрямо последните парламентарни избори – повече от два пъти.“


Това заяви новоизбраният за народен представител от БСП за България и член на ИБ на БСП Крум Зарков на първата пресконференция на социалистите в Русе.

„По сегашни данни това ще доведе до избирането на трима народни представители, колкото има и ГЕРБ.

С отчитане на преференциите, в Народно събрание влизат и докторът по право Пенчо Милков, както и инж. Георги Стоилов.

И тримата са на възраст под 38 години“, добави водачът на листата за Русе Крум Зарков.

Като свои приоритети бъдещите народни представители определиха изграждането на пътя Русе – Велико Търново, кръстовище на две нива при Дунав мост, проекта за канализация на кварталите Средна кула и Долапи.

Крум Зарков призова Областния управител да организира среща на всички новоизбрани депутати от всички парламентарни групи, за да търсят заедно решения на наболелия казус със запечатването на Русенската корабостроителница.

„Този казус трябва да бъде решен, независимо от това, какво ще е следващото правителство“, заяви той.
Източник: bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!