«
»
FacebookGoogle+

Лидерът на БСП и на ПГ на „БСП за България“ Корнелия Нинова изпрати писмо до омбудсмана на Република България

С отсрочването на промените в Кодекса на труда управляващото мнозинство лиши 5000 работници и служители от възможността да получат спра­ведливи обезщетения

ДО

Г-ЖА МАЯ МАНОЛОВА

ОМБУДСМАН

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Уважаема госпожо Манолова,

Споделяме тревогата Ви от факта, че министърът на труда и социал­ната политика и народните представители в Комисията по труда, социал­ната и демографската политика от парламентарните групи на ПП „ГЕРБ“ и „Обединени патриоти“ попариха надеждите на служители и ра­бот­ници, които са потърпевши от действията от некоректни работодатели.

С отсрочването на промените в Кодекса на труда управляващото мнозинство лиши 5000 работници и служители от възможността да получат спра­ведливи обезщетения.

Нашата парламентарна група е внесла ЗИД на Тър­говския закон, за да защити тези работници и служители, както редица про­мени в Кодекса за социално осигуряване, Кодекса на труда в интерес на пра­вата на работещите.

Уверявам Ви, че винаги можете да разчитате на нашата подкрепа и на гласовете на ПГ „БСП за България“, когато трябва да се защитят пра­вата на българските работници и служители.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *