FacebookGoogle+

Лично с Мария Захарова и Борис Анзов +ВИДЕО

Лично с Мария Захарова и Борис Анзов


Ние от Булпресс чрез нашият партньор Борис Анзов и „Медия Мост България“ няма да се уморим да каним Мария Захарова у нас !

Няма да се уморим да разчупваме ледената стена между България и Русия ! Ние сме готови всеки ден и час да градим мостовете между тези две славянски страни !


Как се разтоварва от стресът Мария Захарова чуйте сами!
Как тренира и как се подържа?
Комплиментите от нас няма да престанат!
Защото там в Москва не трябва да забравят думата България!

27 години България не се възползва от огромните пазари на Русия! 27 години България извърна поглед от историята си, от корените си и днес ние сме длъжни да възстановим и дори да наваксаме пропуснатите мигове на другарство!

От дружбата ни с Русия никой няма да загуби, а напротив всички ние можем да спечелим!http://blife.eu

Видео: Борис Анзов!
Текст: Стефан Пройнов

Мария Захарова проводит еженедельный брифинг 30 марта

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!