FacebookGoogle+

Мария Захарова се присмя: На кой точно континент се намира Украйна?

Мария Захарова се присмя: На кой точно континент се намира Украйна?

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова се присмя на думите на украинския президент Петро Порошенко, който каза, че „страната му създала една от най-силните и патриотични армии на континента“, съобщава Лайфнюз.ру

Захарова предположи, че държавният глава вероятно е объркал континента, когато е говорил за военната мощ на страната си. Във Фейсбук тя зададе въпроса: „ На кой точно континент по мнението на Порошенко, се намира Украйна?“.

Точните думи на държавния глава са били: „Опитът ни учи – когато изпаднем в амнезия, ставаме много лесна плячка за врага, който води срещу нас хибридна война. Ние създадоме една от най-мощните и една от най-патриотичните и силни армии на континента“.


„Явно Украйна е под въздействие на амнезията“, коментира още Захарова.
Източник:  epicenter.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!