«
»
FacebookGoogle+

За мечтите на Борисов „да дойдат големи газови оператори“

За мечтите на Борисов „да дойдат големи газови оператори“

Изразът „да се печели“ е далеч от израза „да печелим“, нали? Кои са тези газови оператори и каква ще е ролята на държавния оператор КОГАТО ТЕЗИ ОПЕРАТОРИ СБЪДНАТ МЕЧТАТА НА БОРИСОВ?

Означава ли това изявление, че Борисов вече се е съгласил с искането на Европейската комисия за продажба на транзитните и преносните ни газопроводи?


Означава ли „истинска диверсификация“ диверсификация на разходите от приходите – интерконекторите ще ги строи държавата, а приходите за пренос ще ги кешират „големите газови оператори“, които той мечтае „да дойдат“!

Това са въпроси, на които премиерът дължи незабавен отговор.

След провала му с АЕЦ „Белене“, химерите за газов хъб без „Южен поток“, ако е вярно моето подозрение – това, след краха на електроенергетиката ни, ще бъде краят на газовата ни такава.

Бойко Борисов става съвременният унищожител на България!

Другото определение в подобна ситуация би било – национално предателство!
Източник: glasove.com/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!